Vuurloop… iets voor jou?

Vuurloop… iets voor jou?

Ben je op zoek naar een authentieke en unieke ervaring? Of naar jouw tweede adem? Ben je nieuwsgierig naar jouw nog ongekende mogelijkheden en jouw innerlijk vuur? Ga je voor verdieping, vernieuwing en versteviging van jouw leven en jouw relaties?

Dan kan deze Vuurloop iets voor jou zijn. Vuurlopen, dat sinds eeuwen wordt beoefend, is zoveel meer dan enkel over hete kolen lopen. Het biedt een totaalervaring die jou op vele lagen kan raken en lang kan doorwerken.

Een vuurloop gaat over verbinding, over ‘thuiskomen bij jezelf’. Het gaat over jouw verlangen om voor de magie van jouw leven te gaan. Het is voor hen die de automatische piloot willen lossen en oude denk- en handelingspatronen willen doorbreken.

De Open Vuurloop gaat door op het mooie parkdomein Menas in St. Maria Aalter (Oost-Vlaanderen). Wij starten telkens om 10.00 uur en eindigen tegen 19.00 uur. Deelnameprijs bedraagt 75 euro per deelnemer.
Voor meer info: peter@vuurstroom.be . En via Facebook: Peter Doll Vuurlopen.

Je deelname is pas definitief na betaling. Open Vuurlopen in 2020: 15 februari, 18 april, 13 juni, 12 september, 14 november

Ik organiseer ook Vuurlopen in het kader van een teambuilding of als een event voor jouw bedrijf. Contacteer mij om af te stemmen wat de vragen en mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *